Vraag een offerte aan bij Vuurpotten.nl

Klantenservice
EDV / Vuurpotten.nl
 
Telefoon: 0318 743443
E-mail: info@vuurpotten.nl

Olielampen

Olielampen besteld u snel en eenvoudig online bij Vuurpotten.nl. Een olielamp is een kruikje met een daarin vloeibare brandstof. een olielamp van aardewerk, metaal, rvs voor binnen en buiten worden snel uit voorraad geleverd door vuurpotten.nl. Ook olielampen voor de horeca kunnen wij snel leveren. Wilt u een offerte op maat? neem dan contact met ons op.
Let Op: Olielampen te allen tijde buiten bereik van kinderen houden. Zowel tijdens gebruik als bij opslag. Bij kleine kinderen kan reeds een slokje lampolie tot een levensbedreigende longschade leiden. Lampolie resten aan de buitenzijde voor gebruik verwijderen. Zorg daarnaast dan de lont niet meer dan 5mm uit de olielamp steekt. Controleer dit iedere keer voor het aansteken van de olielamp. Vul het olieblik nooit helemaal vol maar vul het olieblik maximaal voor 75%. Zet olielampen in alle gevallen op een onbrandbare en hittebestendige ondergrond.
 
Weergave: Lijst / Fotogalerij
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Olielamp rvs tafelmodel recht ø9,5x27cm
Rechte roestvrij stalen tafelmodel olielamp. De olielamp is een decoratief element dat goed in hu..
€8,95
Excl.BTW: €7,40
Olielamp rvs tafelmodel piramide ø9,5x27cm
Roestvrij stalen tafelmodel olielamp piramide. De olielamp is een decoratief element dat goed in ..
€8,95
Excl.BTW: €7,40
©. Vuurpotten.nl 2018 Gebruik van deze site betekend dat u akkoord gaat met onze Algemene voorwaarden. Vuurpotten.nl maakt gebruik van cookies